Ittasan vezetett, majd a fának hajtott

Vádemelési javaslattal zárult egy 35 éves férfi ügye, aki ittasan okozott közlekedési balesetet.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást A.  J. jánossomorjai lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2016. június 19-én 16 óra 20 perckor Opel típusú személygépkocsival közlekedett a 86-os számú főúton Jánossomorja térségében. A jármű sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg, ezért egy jobbra ívelő kanyarban – relatív gyorshajtása miatt - az úttest menetirány szerinti bal oldala mellett található fasornak ütközött. A közlekedési baleset következtében a személyi sérülés nem történt.

A helyszínre érkező járőrök a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért mintavétel céljából előállították a 35 éves helyi lakost.

A szakértői vizsgálat megállapította, hogy a sofőr ittas állapotban vezette a járművet, így az ügyben gyanúsítottként hallgatták ki.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

 

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.06.24. 20:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 440 4
NO2 9 8
NOx 14 6
O3 67 37
NO 3 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!