Járdaépítés a Kossuth Lajos utcában

Tisztelt Gönyűiek!

Május 7-től az Önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések 2018 pályázat keretében gyalogjárda felújítás kezdődik a Kossuth Lajos utcában. A régi járda felmarása után új, térkövezett járdafelület kerül kialakításra. A kivitelezés várhatóan július 31-éig fejeződik be.

Az új járda megvalósulásához a munkák által érintett telektulajdonosok türelmét és együttműködését szeretnénk kérni! A bontási/építési munkák zajjal, porral járnak, a kocsibejárók használata - várhatóan rövid időre - korlátozott lesz.

Ahhoz, hogy a kivitelező az új járdát megfelelő minőségben és ütemben készíthesse el, mindenkitől kérjük, hogy a félkész járdára ne hajtsanak rá autóval, és a megszokottnál is figyelmesebben közlekedjenek az építés helyszínein!

A felújítás a Kossuth Lajos utca Petőfi Sándor úti kereszteződésétől a Bem József utcáig és az Irányi Dániel utcától kb. a Kossuth Lajos utca 195. számig tart.

A tervek szerint a Kossuth Lajos utca járdájának fennmaradó szakasza egy másik pályázat keretében, 2018. végéig valósul meg.

Együttműködésüket megköszönve:

Major Gábor
polgármester

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!