Járdafelújítás a Kossuth Lajos utcában

Tisztelt Lakosok!

Gönyű Község Önkormányzata felújítja a Kossuth Lajos utca járdájának leromlott állapotú, betonos szakaszait. A beruházás keretében felújításra kerül a 35-ös házszám és a Petőfi S. utca közötti szakasz, továbbá a Béke utca és az Irányi Dániel utcák közötti szakasz.

A kivitelező a felújítási munkákat a 35-ös házszám és a Petőfi S. utca közötti szakaszon kezdi.

A felújítás keretében elbontásra kerül a régi, leromlott állapotú betonjárda. Az új járda mészkőmurva burkolatalapra épül, mely a kapubejárókban soványbeton keverékkel megerősítésre kerül. Az új járda térkőből kerül megépítésre 1 méter szélességben, 5-5 cm szegélykő felhasználásával.

A kivitelezés kezdetének várható időpontja: 2020. május 25.

A kivitelezés során kisebb korlátozások mellett a forgalom fenntartása folyamatos lesz, a kapubejárók lezárására a szegélyépítési munkák alatt, és az azt követő 3 napban kell számítani. Ezeken a napokon az ingatlanokra gépkocsival ki-és behajtani nem lehet!

Kérjük, hogy aki ezeken a napokon használni szeretné személygépkocsiját, az álljon ki vele az utcára úgy, hogy a kivitelező tehergépjárműveinek mozgását ne akadályozza! A korlátozás pontos napjáról a kivitelező fog tájékoztatást adni.

A Kossuth Lajos utca 35. és Petőfi Sándor utca közötti járdafelújítás befejezésének várható időpontja: 2020. július 31.

Amennyiben a kivitelezés során bejelentést szeretne tenni, vagy panasszal kíván élni, azt telefonon a 06 96 544-090/7-es telefonszámon vagy e-mailben az info###kukac###gonyu.hu címen teheti meg!

Kérjük a Lakosság szíves türelmét és együttműködését!

 

Major Gábor
polgármester

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!