Ismét jótékonysági kerékpártúra

Szeptember 8-án, pénteken immár 15. alkalommal rendezik meg a Jótékonysági Kerékpártúrát. A jelentkezők – a gyülekezőt követően – 9.00 órakor a Megyeháza térről indulnak hagyományos úticéljuk, a táplánypusztai Dr. Piróth Endre Szociális Központ felé.

 

 

A jótékonysági sportesemény fővédnöke Kara Ákos, államtitkár, országgyűlési képviselő, védnökei Borkai Zsolt polgármester és Nagy Balázs színművész. A rendezvény teljes útvonalán rendőrségi felvezetést, mentőkocsit és műszaki szakembert biztosítanak. A túra résztvevőit az intézmény étellel, itallal várja, és a meglepetésműsor sem marad el. Az esemény célja ebben az évben is az, hogy a közös sportolás öröme mellett a résztvevő fiatalok jobban megismerjék a sérültséggel élő embertársaik életét.

Tervezett útvonal:

Kormányhivatal (volt Megyeháza) előtti tér – Baross híd – Hunyadi út – Zrínyi út – Mónus Illés út –  Nagy Imre út – Vasvári Pál út – Jereváni út – József Attila út – Külső Fehérvári út – 81-es út –  Táplánypuszta, Dr. Piróth Endre Szociális Központ

Visszaindulás: 13:00 órakor

Táplánypuszta, Dr. Piróth Endre Szociális Központ – 81-es út – Külső-Fehérvári út – József Attila út – Jereváni út – Vasvári Pál út – Nagy Imre út – Mónus Illés út – Zrínyi út – Eszperantó út – Baross út – Hunyadi út-Baross híd – Kormányhivatal előtti tér

A szervezők kérik a közlekedők türelmét és megértését!

forrás: http://www.gymsmo.hu/cikk/ismet-jotekonysagi-kerekpartura.html

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.05.25. 22:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 655 6
NO2 13 12
NOx 14 7
O3 20 10
NO 1 -
Szélirány NY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!