Kábítószer birtoklása miatt kell felelniük

A rendőrök Mecséren elfogtak két férfit, akiknél összesen bruttó 5419 gramm kábítószergyanús anyagot találtak.

A mosonmagyaróvári és a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói összehangolt bűnügyi ellenőrzést tartottak, amelynek alkalmával 2017. február 13-án 18 óra 30 perckor egy személygépjármű sofőrjét és utasát ellenőrizték. A gépkocsi átvizsgálásakor a rendőrök összesen bruttó 686 gramm kábítószergyanús port és növényi törmeléket, valamint nagy mennyiségű külföldi fizetőeszközt találtak, ezért az autó vezetőjét, a 30 éves I. Péter győri lakost és utasát, S. Tivadar 35 éves szlovák állampolgárt elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

A nyomozók később házkutatást tartottak S. Tivadar mecséri tartózkodási helyén, ahol további bruttó 4733 gramm kábítószergyanús port és növényi törmeléket foglaltak le. A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon a két férfit – őrizetbe vételük mellett – gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.07.20. 02:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 371 3
NO2 12 11
NOx 17 8
O3 76 42
NO 3 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!