Kábítószer birtoklása miatt kell felelniük

A rendőrök egy közlekedési balesetet okozó férfit és utasát fogták el, mivel a velük szemben alkalmazott drogteszt pozitív eredményt mutatott.

A rendőrségre bejelentés érkezett 2018. március 27-én 10 óra körül arról, hogy a 85-ös számú főút 1. kilométerszelvényénél két személyautó ütközött össze. A helyszínre kiérkező rendőröknek a baleset részese elmondta, hogy az ütközést okozó jármű utasa egy rövid időre elhagyta a helyszínt, a közeli fás-bokros területre ment kezében egy dobozzal, majd rövid idő múlva üres kézzel tért vissza. Az elmondottakra tekintettel a rendőrök az okozó jármű vezetőjének és utasának járművét, valamint ruházatát is átvizsgálták, amelynek során a sofőrnél kábítószer-fogyasztáshoz használt eszközöket találtak, amiket lefoglaltak. A járőrök ezután a megadott területet is átvizsgálták és az erdő mellett, a szántóföld szélén elásva megtalálták az utas által elrejtett dobozt, a benne lévő szintén kábítószer-fogyasztáshoz szükséges eszközökkel.

A rendőrök a két mosonmagyaróvári illetőségű férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és velük szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív eredményt mutatott. Ezután mindkettőjüket kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!