Kábítószer fogyasztás-vádemelés

A körözött férfit a mosonmagyaróvári járőrök fogták el. A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal zárta annak a férfinek az ügyét, aki egy rendőri intézkedés előtt kábítószer fogyasztott.

A vizsgálat adatai alapján a gyanúsított 2014. november 13-án 23 óra 30 perckor megpróbálta magát kivonni az igazoltatás alól és a járőröket észlelve elfutott. A menekülő férfit az egyenruhások pár perc múlva elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították. Megállapították, hogy az intézkedés alá vont ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága, kábítószer birtoklás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki.

A zavart viselkedésű fiatalemberrel szemben ismételt kábítószer fogyasztás gyanúja merült fel, melyet a tőle vett vizeletminta pozitív eredménye is alátámasztott.
A férfi a gyanúsítotti kihallgatásán beismerte, hogy előállítása előtti órákban valóban fogyasztott drogot.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság a 27 éves tarnazsadányi lakos ellen kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!