Kábítószer-kereskedőkön ütöttek rajta Dörben

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Csornai Rendőrkapitányság egy 33 éves döri férfi ellen, akit a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységeinek segítségével 2019. április 9-én 5 órakor fogtak el döri otthonában.

A nyomozók – a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai és szolgálati kutyáik, Django és Jenny segítségével – az ingatlan átkutatása során kábítószergyanús anyagokat, valamint a kábítószer hígításához és porciózásához használatos anyagokat és eszközöket találtak és foglaltak le.

A rendőrök a házkutatást követően a 33 éves férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A döri intézkedés során elfogták a férfi 28 éves bűntársát és egy fogyasztót is.  

Az akció során további tíz helyszínen zajlottak összehangoltan házkutatások és elfogások Győrben, Csornán, Kőszegen, Sárváron és Pápán, az illetékes rendőri szervek bevonásával. Az előállított férfiaknál alkalmazott kábítószergyorsteszt minden esetben pozitív eredményt mutatott. Összesen hét embert hallgattak ki gyanúsítottként a csornai nyomozók, mindannyiukat kábítószer birtoklása vétségének elkövetése miatt.

A 33 és a 28 éves férfiakat kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják, bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

A Csornai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szakértők bevonásával folytatja a nyomozást.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!