Kábítószergyanús anyag volt náluk

A mosonmagyaróvári rendőrök három fiatallal szemben indítottak büntetőeljárást kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Mosonmagyaróvár belterületén a rendőrök 2018. szeptember 25-én 20 órakor három férfit igazoltattak, akik egy autó mellett álltak. Az ellenőrzésük során a fiatalok zavartan viselkedtek, ezért a járőrök közölték velük, hogy átvizsgálják a ruházatukat. A felszólításra mindhárman önként előadták a náluk lévő kábítószergyanús anyagokat. Egyikük a nadrágjának bal zsebéből, míg a másik két férfi alsónadrágjából vette elő a kábítószergyanús növényi származékokat, valamint az egyik férfi zoknijából egy digitális mérleg és egy dohánytörő is előkerült.

A rendőrök mindhárom fiatalt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították velük szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság nyomozói a két 18 éves férfival és fiatalkorú társukkal szemben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!