Kábítószergyanús anyagokat foglaltak le Dörben

A csornai nyomozók egy döri családi házban tartott házkutatás során, kábítószergyanús anyagokat, növényeket, illetve a termesztéshez szükséges berendezéseket foglaltak le.

A nyomozók – lakossági bejelentést követően - 2016. augusztus 10-én 16 óra 25 perckor ellenőrzést tartottak egy döri családi háznál. Az intézkedéskor az ingatlan lakórészéből műanyag és alumínium tasakokban különböző színű kábítószergyanús porokat, szárított növényi származékot, tablettákat és 8 tő különböző fejlettségi szintű kábítószergyanús zöld növényt, valamint a termesztéshez szükséges berendezéseket találtak. A rendőrök a lakóházban tartózkodó 30 éves és 28 éves helyi lakosokat a helyszínen elfogták, és a rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

 A Csornai Rendőrkapitányság a 30 éves férfi ellen kábítószer birtoklás bűntettének, továbbá kábítószer-kereskedelem vétségének elkövetése miatt, míg 28 éves társa ellen kábítószer birtoklás vétségének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!