Kábítószergyanús anyagot birtokoltak

A soproni rendőrök kábítószergyanús tablettákat és anyagokat találtak egy személygépjármű vezetőjének és utasainak ellenőrzésekor.

A rendőrök 2016. október 12-én a hajnali órákban igazoltatták egy személygépjármű sofőrjét és utasait Sopronban. A rendőri intézkedés során a gépkocsi vezetője Sz. R. 32 éves iváni lakos zavartan viselkedett, ezért a járőrök ruházatát és a gépjárművét is átvizsgálták. Az ellenőrzéskor a férfi övtáskájából alufóliába csomagolt 200 darab zöld színű kábítószergyanús tabletta került elő. Ezen kívül a rendőrök alufóliába, illetve tégelybe csomagolt zöld növényi törmeléket is találtak, amit szintén lefoglaltak. A járőrök Sz. R. iváni lakost és két utasát - P. J. 37 éves és K. D. 24 éves szintén iváni férfiakat - a helyszínen elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, ahol a velük szemben alkalmazott drogteszt pozitív értéket mutatott.
A Soproni Rendőrkapitányságon mindhárom férfit kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.06.23. 21:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 432 4
NO2 8 8
NOx 13 6
O3 76 42
NO 3 -
Szélirány É
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!