Kábítószert birtokoltak

A soproni rendőrök az igazoltatás során kábítószer gyanús fehér port és Extasy tablettát foglaltak le.

A soproni járőrök 2014. szeptember 27-én az Ikva patak partján igazoltatásra szólítottak fel egy kutyás férfit. A fiatalember az intézkedésnek ellenszegült és az ebet maga után vonszolva elfutott.

Futás közben a zsebéből egy nylon zacskót a parkoló autó mögé dobott, mikor az egyenruhások megállították. A zacskót, a benne lévő kábítószergyanús fehér porral a rendőrök lefoglalták és a 35 éves soproni férfit kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt előállították.

Az egyenruhások 2014. szeptember 28-án 0 óra 5 perckor Sopron belterületén közúti ellenőrzésre állították meg a VW gépkocsit. A jármű vezetőjének ideges viselkedése és tág pupillája miatt az intézkedők a járművet és az utasok ruházatát átvizsgálták. A jobb első ülés alatt egy zacskóban két rózsaszín tablettát találtak. A gépkocsi utasa beismerte, hogy az Extasy tablettákat Sopronban vásárolta, amelyből korábban mindketten fogyasztottak. A rendőrök a 23 éves helybeli sofőrt és 31 éves utasát előállították, ellenük a Soproni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.06.23. 02:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 582 5
NO2 11 10
NOx 16 7
O3 52 28
NO 3 -
Szélirány É
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!