Kábítószert birtokoltak

A soproni rendőrök az igazoltatás során kábítószer gyanús fehér port és Extasy tablettát foglaltak le.

A soproni járőrök 2014. szeptember 27-én az Ikva patak partján igazoltatásra szólítottak fel egy kutyás férfit. A fiatalember az intézkedésnek ellenszegült és az ebet maga után vonszolva elfutott.

Futás közben a zsebéből egy nylon zacskót a parkoló autó mögé dobott, mikor az egyenruhások megállították. A zacskót, a benne lévő kábítószergyanús fehér porral a rendőrök lefoglalták és a 35 éves soproni férfit kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt előállították.

Az egyenruhások 2014. szeptember 28-án 0 óra 5 perckor Sopron belterületén közúti ellenőrzésre állították meg a VW gépkocsit. A jármű vezetőjének ideges viselkedése és tág pupillája miatt az intézkedők a járművet és az utasok ruházatát átvizsgálták. A jobb első ülés alatt egy zacskóban két rózsaszín tablettát találtak. A gépkocsi utasa beismerte, hogy az Extasy tablettákat Sopronban vásárolta, amelyből korábban mindketten fogyasztottak. A rendőrök a 23 éves helybeli sofőrt és 31 éves utasát előállították, ellenük a Soproni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!