Kábítószert fogyasztottak

Győr-Nádorvárosban ellenőrizték a járőrök a három gyanúsan viselkedő férfit.

A Győri Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának beosztottjai 2014. október 5-én 17 órakor, Győr-Nádorváros egyik parkolójában észleltek egy Suzuki típusú személygépkocsit és környezetében több gyanúsan viselkedő fiatalembert.

A gépkocsi mellett támaszkodó két fiatalember az egyenruhásokat meglátva egy-egy cigaretta csikket dobott a földre, majd az egyenruhások kérdéseire összefüggéstelenül, zavartan kitérő válaszokat adtak. A rendőrök ellenőrizték a gépjárművet, majd a jármű hátsó ülésén „bódult” állapotban fekvő fiatalembert is személyazonosságának igazolására szólították fel.

A járőrök mindhárom férfi ruházatát átvizsgálták és egyikük zsebéből három darab légmentesen zárható tasakot foglaltak le, melyek kábítószer gyanús növényi származékot tartalmaztak.

A fiatalemberek a helyszínen beismerték, hogy „füves” cigarettát fogyasztottak és az intézkedés előtt kábítószergyanús növényi származékot tartalmazó cigarettacsikkeket dobtak el, ezért őket
mintavételre előállították.

A Győri Rendőrkapitányság a 34 éves, a 24 éves és a 20 éves győri lakosok ellen kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!