Kábítószert fogyasztottak

A soproni járőrök a gépkocsiban és az utasok ruházatában kábítószer-gyanús tablettát és növényi törmeléket találtak.

A soproni rendőrök 2014. december 28-án 11 órakor a belvárosban állították meg közúti ellenőrzésre azt a Ford gépkocsit, amelyben három soproni fiatal utazott. Az autó átvizsgálásakor a kesztyűtartóból kábítószer-gyanús növényi törmelék, az egyik utas táskájából dohányőrlő került elő. A 17 éves fiatalember a szert magáénak vallotta, azt is beismerte, tegnap este fogyasztott a marihuánából. A rendőrök kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt a Soproni Rendőrkapitányságra mintavételre előállították

A járőrök 2014. december 28-án 14 óra 50 perckor közúti ellenőrzésen igazoltatták a Honda Civic gépkocsi vezetőjét és utasát. Az intézkedők a sofőr kabátjának zsebében két tablettát találtak, melyről a 25 éves férfi úgy nyilatkozott, Extasy. A gépkocsiban utazó 22 éves nő egy fémdobozt adott át és úgy nyilatkozott, a benne lévő növényi törmelék marihuána. Az egyenruhások a soproni férfit és barátnőjét mintavételre előállították, mindketten beismerték, hogy alkalmi kábítószer-fogyasztók. A Soproni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.06.24. 12:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 471 4
NO2 11 10
NOx 18 8
O3 61 34
NO 5 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!