Kábítószert tartottak maguknál

Két fiatalkorút és egy felnőtt férfit állítottak elő Győrben és Sopronban.

A Győri Rendőrkapitányság beosztottjai 2014. október 7-én 16 óra 40 perckor az egyik győri élelmiszerüzlet mögött igazoltatni akartak két fiatal fiút. Az intézkedés előtt az egyikük elfutott a rendőrök elől és közben egy fehér csomagot dobott le a járdára. A járőrök néhány másodperc elteltével elfogták és igazoltatták a 17 éves győri lakost, aki a helyszínen elismerte, hogy az eldobott csomagban lévő növényi származék kábítószer tartalmú anyag és az ő tulajdona. A fiatalembertől a csomagot és annak tartalmát lefoglalták, majd 15 éves társával együtt - aki szintén elismerte, hogy kábítószert fogyasztott - előállították. A Győri Rendőrkapitányság nyomozói a fiatalkorúak ellen kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

A soproni rendőrök 2014. október 8-án 10 óra 45 perckor egy mellékutcában igazoltatták H. Dávid helyi lakost, aki a rendőri intézkedés alatt feltűnően zavartan, idegesen viselkedett. A fiatalembernél ruházatának átvizsgálását követően az intézkedők kábítószergyanús anyagot találtak, melyről a férfi úgy nyilatkozott, hogy az marihuána és saját fogyasztás céljából Ausztriában vásárolta. A 20 éves soproni férfit a rendőrök előállították és ellene kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, büntetőeljárást kezdeményeztek.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.06.23. 02:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 582 5
NO2 11 10
NOx 16 7
O3 52 28
NO 3 -
Szélirány É
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!