Kábítószert termesztett

A csornai rendőrök lezárták az osztrák férfi ellen indított nyomozást.

A Csornai Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal zárta az ügyét annak az osztrák állampolgárnak, aki Barbacs településen kábítószert termesztett.

A vizsgálat adatai alapján a gyanúsított házában 2014. augusztus 7-én a nyomozók 47 tő ültetőládába telepített 110 cm átlag magasságú és öt tő szárított kábítószergyanús növényt foglaltak le a termesztésükhöz szükséges felszerelésekkel együtt. Az ügyben kirendelt szakértők megállapították a növényi anyagok összesen 97,9 gramm totál THC-t tartalmaztak továbbá a férfi vizeletmintájában kábítószer fogyasztását mutatták ki.

A Csornai Rendőrkapitányság az 56 éves külföldi ellen kábítószer termesztés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyatott nyomozást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.05.25. 22:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 655 6
NO2 13 12
NOx 14 7
O3 20 10
NO 1 -
Szélirány NY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!