Kábítószert termesztett

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói elfogtak egy férfit, akinek az autójában és később a lakóhelyén kábítószergyanús növényi törmeléket és növényeket találtak.

A megyei rendőr-főkapitányság nyomozói 2017. szeptember 18-án 21 óra 50 perckor egy autó vezetőjét igazoltatták Sikátor községben. Az ellenőrzéskor a rendőrök a járművet is átvizsgálták, ennek alkalmával a kocsi hátsó ülésén - kisebb zöld színű táskában - alufóliába tekerve, bruttó 180 gramm súlyú kábítószergyanús növényi származékot találtak. A nyomozók a 40 éves sofőrt a helyszínen elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök a férfi lakóhelyén tartott házkutatás során további 20 tő kábítószergyanús növényt és a növények termesztéséhez szükséges berendezéseket találtak, amiket lefoglaltak.

A rendőrkapitányságon 2017. szeptember 19-én a férfit kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!