Óvodafelújítás - tájékoztató

Tisztelt Szülők! Kedves Gönyűiek!

 

Szeretnék mindenkit tájékoztatni a Gönyűi Kék Duna Óvoda és Bölcsőde építési munkálataival kapcsolatban, egyúttal az intézmény dolgozóinak nevében kérjük megértésüket és türelmüket ebben az átmeneti időszakban.

TájékoztatóAz intézmény felújítása 2023. április 3. napján megkezdődik. A zavartalan működés érdekében március 31-én, pénteken délután szeretnénk átköltöztetni a csoportokat. Ezért kérjük a kedves szülőket, hogy aki meg tudja oldani, gyermekét ebéd után szíveskedjen hazavinni. A gyermekek és a szülők biztonsága érdekében az óvodai nevelés és bölcsődei ellátás másik épületekben folytatódik tovább.

Maci csoport, Bölcsőde (Süni és Csiga): Civil Ház - 9071, Gönyű Kossuth L. u. 157.

Kékcinke, Halacska és Katica csoport: Egészségház – 9071, Gönyű Kossuth L. u. 97.

Március 31-én, pénteken kérünk mindenkit, hogy a váltóruhákat, cipőket vigyék magukkal, hétfőn (április 3-án) pedig az új helyen adják át a kollégáknak, a félreértések elkerülése érdekében kérjük, hogy jelet rajzoljanak a cipőkbe, ruhákba.

Szeretnénk az óvodai és bölcsődei nevelést zökkenőmentesen, biztonságos körülmények között tovább folytatni, illetve a tervezett programokat lehetőségeinkhez mérten megtartani. Bízunk benne, hogy a gyermekek érdekeit szem előtt tartva, sikerül kellemes perceket szerezni nekik, újabb élményekkel gazdagítani őket.

A zsúfoltság elkerülése és gyermekek biztonsága érdekében kérjük a szülőket, hogy gyermekeiket a bejárati ajtókban adják át a kolléganőknek, akik elkísérik őket a saját öltözőegységükhöz és segítenek az öltözködésben. A bejáratokhoz csengő kerül felszerelésre. Megértésüket köszönjük.

Mivel a törvényi előírás szerint azon gyermekeknek, akik harmadik életévüket betöltötték napi négy órában óvodai nevelésben kell részt venniük, ezért kérjük, hogy a gyermek hiányzásainak igazolását az eddig megszokottak szerint tegyék meg. Kérjük viszont azon szülőket, akik gyermekük délutáni felügyeletét meg tudják oldani, azzal segítsenek nekünk és a többi munkában lévő szülőtársnak, hogy a gyermeket ebéd után vigyék haza.

Gönyű, 2023.03.23.

 

Kéréseikkel, kérdéseikkel kérem, forduljanak hozzám bizalommal:

Cseszregi Zoltánné
Intézményvezető

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!