Kerékpár regisztráció

PlakátSzereti a bringáját? Mennyire? Ha ellopják, szeretné visszakapni? Akkor adjon esélyt magának, hogy visszakaphassa!

A regisztráció célja, hogy a kerékpár adatait felvegyük, lefényképezzük és a rendőrség részére nyilvántartásba vételre átadjuk. Ez azért hasznos, mert sajnos mindenkivel előfordulhat, hogy a kerékpárnak nyoma vész, viszont a regisztrált adatok alapján van kiindulópont, hogy mit keressen a rendőrség, mire figyeljen a polgárőrség és a lakosság. Ez nem garancia arra, hogy a kerékpár előkerül, de mindenképpen növeli az esélyeket.

Mentse a bringáját!

A Gönyűi Polgárőr Egyesület kérésére - polgárőrök és ifjú polgárőrök közreműködésével - a Győr Városi Rendőrkapitányság munkatársai kerékpár regisztrációt végeznek.

A regisztráció helye: Gönyű, a Polgármesteri Hivatal udvara
ideje: 2019. április 13-a 9:30 és 12 óra között

Az újfajta, egységes, országos regisztrációra mindenki jelentkezhet, az is, akinek kerékpárját a korábbi módszerrel vették nyilvántartásba.

A regisztrációhoz a tulajdonos lakcímkártyája, személyi igazolványa, a kerékpár tulajdonosát igazoló papírok szükségesek.

Kérjük, jelezze szándékát!

Felhívjuk figyelmét arra, hogy nagy számú jelentkezés esetén kimaradhat a meghirdetett regisztrációból. Ezesetben újabb akciót fogunk szervezni.

Amíg várakozik, megtekintheti a Polgármesteri Hivatal udvarán megrendezésre kerülő kerékpáros ügyességi versenyt, melyen 6-11 éves gyerekek vehetnek részt. Az első három helyezett díjazásban részesül.

VÁRUNK MINDEN REGISZTRÁCIÓRA JELENTKEZŐT!

Gönyűi Polgárőr Egyesület

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!