Kerékpárlopás

A Győri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség gyanúja miatt eljárást folytat ismeretlen tettes ellen egy biciklilopás ügyében.

2017. március 15-e és 2017. március 25-e közötti időben Győrött a Mészáros Lőrinc utcában lévő Széchenyi István Egyetem külső kollégiuma előtt lévő kerékpártárolóból ellopott egy lakattal lezárt kékes-zöld színű, férfi vázas Taifun feliratú MTB kerékpárt.

Az eljárás során információ merült fel, hogy a sértett eltulajdonított kerékpárjával egy 30 év körüli, két oldalt leborotvált, felül rövid sötét hajú, vékony testalkatú férfi közlekedett. A biciklis jobb szemöldökében piercing található és kecske szakállat viselt. Amikor a kerékpárral látták fekete színű hosszú ujjú pólót, kopottas mellényt, ugyanilyen színű nadrágot viselt és ezüst színű biciklis napszemüveget hordott a tarkóján.

A győri nyomozók kérik, hogy aki a lopott kerékpárral közlekedő férfit felismeri a leírás alapján, illetve a lopott kerékpárról információval tud szolgálni az tegyen bejelentést hivatali munkaidőben a

96/520-000/1533 telefonszámon, vagy a 24 órában hívható 112-telefonszámon, illetve személyesen a Győri Rendőrkapitányságon vagy bármely rendőrnél.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!