Kertészeti előadás - Kertészeti kör

PlakátMásodszor látogat Gönyűre Nagykutasi Viktor, a Kertészek és Kertbarátok Győr Városi Egyesületének elnöke, kertész szakíró, aki most őszi munkák témában készül informatív előadással. Érdemes tollal és papírral készülni, mert az előadó rengeteg tapasztalatot fog velünk megosztani, sok-sok tippel és útmutatással gazdagabban indulhatunk majd haza. Az előadás végén kérdezésre is lesz lehetőség.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni október 13-ig a palyazatok###kukac###gonyu.hu e-mail címen és a 0696 544 090/7-es telefonszámon lehet.

Időpont: 2021. október 15. (péntek) 17 óra

Az előadás helyszíne: Közösségi Tér (Kossuth L. u. 97.)


Kertészeti Kör indul

Kit várunk?
Gyakorlatilag mindenkit. Azokat, akik rengeteg tapasztalatot gyűjtöttek az évtizedek során, meg azokat, akik a trendi módszerekben jártasak, és persze azokat is, akik nem mernek belevágni, mert fogalmuk sincs, hogyan kellene.

Mire jó egy ilyen klub?
Tapasztalatokat vagy magokat cserélhetünk, előadókat hívunk, és megismerhetjük a kertművelés legmodernebb módszereit, a komposztálás, a növénytársítás vagy a természetes növényvédelem módozatait.

Gyertek el, sok hasznos tanáccsal láthatjuk el egymást!

Koordinátor: Párosné Bédi Piroska

Helyszín: Közösségi tér (Kossuth L. u. 97.), de biztosan lesz olyan alkalom is, amikor a csoport terepre megy, például a fák metszéséről tanulni

Időpont: 2021. október 21. 17 óra, ezután minden hónap harmadik csütörtök, 17 óra

További információ: 06 30 532 8062

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!