Készülőben a korcsolyapálya és a pihenőpark

Látványosabb szakaszba értek a munkálatok a korcsolyapálya és a pihenőpark területén.


A polgármesteri hivatal melletti területen épülő korcsolyapálya aszfaltozása befejeződött, jelenleg a pálya körüli palánk és a világítás kiépítésének előkészítése zajlik. A pálya télen korcsolyapályaként várja a kikapcsolódni vágyó gönyűieket, míg tavasztól-őszig kerékpáros gyakorlópályaként segíti majd a gyerekeket a biztonságos kerékpározás elsajátításában.

Kép 1. 2. kép
 3. kép  4. kép

Az iskolával szemben, a plébánia melletti területen jelenleg is folyamatban vannak a munkálatok, a park kialakítását a Gönyűi Önkormányzati Kft. munkatársai végzik. A tereprendezés, a pavilon összeszerelése és a hozzá kapcsolódó munkák nagy része befejeződött. A továbbiakban vadászkerítés épül a plébánia felől, két új játszóeszköz kerül telepítésre, majd tuják ültetésével és a terület füvesítésével zárul a park kialakítása.

A park várhatóan december közepén kerül átadásra, a korcsolyapálya pedig a palánk elkészítése után, a tartósan hideg idő beköszöntével fogadja majd a korcsolyázni vágyókat.

5. kép 6. kép

A Kossuth Lajos és az Irányi Dániel utca kereszteződésében útburkolat-javítás kezdődött, a hét végére ezen a szakaszon is jobb minőségű úton közlekedhetünk.

Kép 7.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!