Banner

Aszfaltozás az Árpád utcában - információk

Tisztelt Gönyűiek!

Az Árpád utcában a 30. naptári héten történik majd az aszfaltréteg lefektetése és tömörítése. Az aszfaltozás július 22-én reggel kezdődik, a munka befejezése várhatóan a hét közepéig-végig tart majd.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a munkálatok idején az Árpád utca mentén útlezárások lesznek, erről a kivitelező igyekszik minden közelben lakót külön is tájékoztatni, de az információk továbbadásában az ott lakók aktív közreműködésére is számítunk, kérjük, hívják fel az aszfaltozásra azon érintettek figyelmét is, akikhez vélhetően nem juthat el időben az információ!

A friss aszfalton a tömörítésig és a munkák befejezéséig nem lehet közlekedni, így az autósok figyelmét és közreműködését kérjük! A település Árpád utcától délre eső területén lakóknak azt javasoljuk, hogy - még az útlezárást megelőzően - az Árpád utca túlsó oldalán lévő keresztutcákban parkoljanak le autóikkal, így az aszfaltozás csak kisebb fennakadást okoz a közlekedésükben. Megoldás lehet még a Dózsa György utca felől a Vak Bottyán utcán keresztül kikerülni az útlezárást, de ha ezt a megoldást választják, akkor a balesetek elkerülése érdekében óvatosan, figyelmesen közlekedjenek! Az itt lévő földút minősége, a sűrű növényzet miatti korlátozott láthatóság és a megnövekvő autóforgalom balesetveszélyes helyzeteket okozhat!

Az útburkolat kialakításával és a közvilágítás üzembehelyezésével együtt jelentősen javulnak a közlekedés feltételei a környéken. Az út nekünk épül, segítő közreműködésükre számítunk, az esetleges kellemetlenségek miatt türelmüket és megértésüket kérjük!

Köszönettel: Major Gábor
polgármester

Biztonsági tippek

TOP-3.2.1-15-GM1-2016-00004

Projekttábla C

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2016-00144

ASP-támogatás, tábla

VP6-19.2.1.-70-1-17

Palyazat tabla

MFP

Hasznos információk

Települési Arculati Kézikönyv

TAK - meghívó

MAVIR - lakossági egyeztetés

Tájékoztató előkép

KEOP-4.10.0/N/14-2014-0458

Plakát

Útmutató a felelős kutyatartás jogszabályi előírásaihoz

Útmutató

Tegyél ma a holnapért!

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal kampánya az energetikai hatékonyságért:

Plakát

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Duna-part

Rendőrségi hírek

  • Álhír terjed - rendőrségi tájékoztatóInternetes felületeken és a közösségi oldalakon újabb hoax terjed, amelynek forrása az ötpercpihenő.com elnevezésű fake news oldal. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság határozottan cáfolja az ott leírt állításokat, azaz a hírrel ellentétben sem a győri karácsonyi vásárban, sem pedig a megye területén tartott egyéb karácsonyi rendezvényen nem történt bűncselekmény. Nem raboltak ki és nem is szúrtak le senkit fiatalkorúak a megyei vásárokban. Kérjük a lakosságot, hogy ne higgyenek az ál-, illetve rémhíreket terjesztő oldalaknak. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei idén is, mint minden évben, visszatérő ellenőrzésekkel biztosítják a vásárok látogatóinak biztonságát.   A rémhír cáfolatát a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság, a Facebook felületen elérhető Bűnmegelőzési és Balesetmegelőzési Portál elnevezésű oldalán is közzétette:https://www.facebook.com/GYMS-MRFK-B%C5%B1nmegel%C5%91z%C3%A9si-%C3%A9s-Balesetmegel%C5%91z%C3%A9si-Port%C3%A1l-649950255465048/
  • Drogériából lopott, keressük
  • Pozitív drogteszt

Plakát

Szórólap

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2019.12.14. 11:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 166 1
NO2 24 23
NOx 30 14
O3 19 10
NO 4 -
Szélirány DNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű és környéke településföldrajza

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

KÖZOP-3.5.0-09-11-2014-0022

Plakát

TÁMOP-2.4.5-12/3-2012-0019

TAMOP-2.4.5-12_3-2012-0019

Regionálna Rozvojová Agentúra

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!