Kockázat, döntés, következmény

A Soproni Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója prevenciós előadást tartott az egyik soproni általános iskola végzős diákjainak.

A Hunyadi János Általános Iskola 8. osztályának tartott előadást a Soproni Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója 2017. május 11-én délelőtt. A beszélgetésen a fiatalok gyakorlati példákon keresztül ismerhették meg egy-egy hirtelen jött ötlet következményeit. Az interaktív előadáson minden egyes esetnél megvizsgálták a gyerekek, hogy milyen kockázatok merültek fel a történetek szereplőinek ötleteiben, vizsgálták a döntéseik helyességét, vagy éppen helytelenségét és kielemezték a tetteik kapcsán felmerült következményeket is. A fiatalok döbbent figyelemmel hallgatták azokat az eseteket, ahol meggondolatlanságból került valaki komoly bajba. Az előadó az ifjúkori bűnelkövetés megelőzésének és az áldozattá válás elkerülésnek lehetőségeiről is beszélt a nyolcadik osztályosoknak.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.21. 23:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 419 4
NO2 15 14
NOx 15 7
O3 74 41
NO 1 -
Szélirány ÉK
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!