Kórházból szökött meg

Lakcíme közelében egy szomszédos házban találtak rá a győri járőrök az idős nőre.

A Győri Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának beosztottjai 2015. január 26-án 11 órakor a győri kórházhoz vonultak, mivel onnan egy beteg engedély nélküli eltávozásáról tettek bejelentést.

Az egyenruhásokkal az ápolók közölték, hogy egy pszichiátriai kezelt egy másik részlegbe történő átszállítása előtt „megszökött”.

A járőrök megállapították, hogy 74 éves nő a recepción taxit hívott magának és győri címére távozott. A rendőröknek az asszony lakásán senki nem nyitott ajtót, ezért felkutatása érdekében a környező utcákat ellenőrizték és részletes adatgyűjtést végeztek.

Az idős asszonyt végül a szomszédos házak egyikében találták meg. Az itt lakó fiatal hölgy közölte a rendőrökkel, hogy a „lengén” öltözött nénit ő fogadta be.

Időközben a helyszínre érkeztek a mentőszolgálat munkatársai, akik az idős asszonyt sérülésmentesen a kórházba szállították.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.05.25. 22:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 655 6
NO2 13 12
NOx 14 7
O3 20 10
NO 1 -
Szélirány NY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!