Körözés volt ellenük érvényben

Elfogatóparancs alapján három férfit és egy nőt fogtak el Győr-Moson-Sopron megyében az egyenruhások.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság Határrendészeti Osztályának beosztottjai 2015. január 28-án 11 óra 50 perckor Hegyeshalom belterületén ellenőriztek egy pacsai lakost.

A rendőrök megállapították, hogy a 38 éves férfi ellen a Zalaegerszegi Törvényszék ittas vezetés vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. Az egyenruhások a férfit elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

A soproni járőrök 2015. január 28-án 16 óra 30 perckor Sopron, Teleki Pál utcában fogtak el egy 46 éves helyi férfit. Az intézkedés alá vont ellen a Soproni Járásbíróság lopás bűntett elkövetése miatt rendelt el körözést.

A Készenléti Rendőrség beosztottjai 2015. január 28-án 21 órakor egy Hegyeshalom irányából Győrbe közlekedő nemzetközi gyorsvonaton igazoltattak egy tatabányai lakost. Az egyenruhások megállapították, hogy a 28 éves nő ellen a Tatabányai Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt adott ki ellen elfogatóparancsot. A rendőrök a nőt megbilincselték, majd a Győri Rendőrkapitányságra előállították.

Szintén a győri vasútállomáson fogtak el a helyi járőrök azt a pápateszéri férfit, akit 2015. január 28-án 23 óra 10 perckor igazoltattak a pályaudvar váróteremben. A 27 éves fiatalember ellen a Győri Törvényszék lopás bűntett elkövetése miatt bocsátott ki elfogatóparancsot.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.19. 05:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 557 5
NO2 10 10
NOx 11 5
O3 29 16
NO 1 -
Szélirány D
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!