Körözés volt ellenük érvényben

Szerecseny településen igazoltatták a körzeti megbízottak a 16 éves fiatalkorút.

A Győri Rendőrkapitányság beosztottjai 2015. május 3-án 10 óra 15 perckor Győrben, a Magyar utcában igazoltattak egy 42 éves helyi lakost. A járőrök megállapították, hogy a férfi ellen a Győri Rendőrkapitányság jogtalan elsajátítás vétsége és a Győri Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök az intézkedés alá vontat a rendőrkapitányságra előállították.

A kapuvári határrendészek 2015. május 3-án 11 óra 30 perckor Kapuváron, a Győri úton ellenőriztek egy 34 éves kecskeméti lakost. A férfi ellen a Soproni Rendőrkapitányság tartási kötelezettség elmulasztása vétség elkövetése miatt rendelt el körözést. A járőrök a körözöttet a rendőrkapitányságra előállították.

A Téti Rendőrőrs beosztottjai 2015. május 3-án 14 óra 30 perckor Szerecseny, Zrínyi utcában igazoltattak egy 16 éves fiút. A körzeti megbízottak megállapították, hogy a fiatal ellen a Dunakeszi Rendőrkapitányság eltűnés miatt körözést adott ki. A rendőrök a fiatalkorút meghallgatását követően a Győr-Moson-Sopron Megyei Gyermekvédelmi Központba szállították.

A győri járőrök 2015. május 3-án 23 óra 5 perckor Győrben, a Honvéd-ligetben fogtak el, majd állítottak elő egy helyi férfit. A 45 éves férfi ellen a Győri Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt bocsátott ki elfogatóparancsot.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!