Körözés volt ellenük érvényben

Győri és mosonmagyaróvári rendőrök fogták el a csellengőket.

A Pannonhalmi Rendőrörs beosztottjai 2015. augusztus 17-én 9 óra 4 perckor, Pannonhalma belterületén igazoltattak egy 15 éves fiút. A rendőrök megállapították, hogy a fiatalkorú engedély nélkül távozott egy környékbeli nevelőotthonból. A járőrök a fiatalt a szolgálati járműbe ültették és a Győr-Moson-Sopron Megyei Gyermekvédelmi Központba szállították.

Szintén csellengőt fogtak el a mosonmagyaróvári rendőrök. A Szigetközi Rendőrörs körzeti megbízottjai 2015. augusztus 17-én 20 órakor Mosonmagyaróváron, a mosoni városrészen ellenőriztek egy 15 éves lányt, aki ellen a Győri Rendőrkapitányság eltűnés miatt rendelt el körözést. A rendőrök a fiatalkorút a szolgálati járművel a Győri Anya-Csecsemő és Gyermekotthonba szállították.

A győri járőrök bilincse kattant egy 50 éves zalaegerszegi lakos kezén, akit 2015. augusztus 18-án 2 órakor Győrben, egy Ikva utcai társasház előtt igazoltattak. A Tevékenység-irányító Központ ügyeletére egy taxis tett bejelentést, hogy aggrasszív magatartású utasa nem hajlandó a fuvardíjat kifizetni. A rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen a Mosonmagyaróvári Járásbíróság garázdaság vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott, ezért a rendőrkapitányságra előállították, valamint szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!