Körözött rendőrkézen

Egy győri panellakásban rejtőzött a rendőrök elől

A győri nyomozók egy Győr-Adyvárosi panelházban fogták el és állították elő azt a helyi férfit, aki ellen több hatóság is elfogatóparancsot bocsátott ki.

A rendőrök a körözött tartózkodási helyén megjelentek, de a sorozatos, határozott felszólítások ellenére senki nem nyitott ajtót. A bűnügyesek a lakásból mozgást hallottak és észlelték, hogy a kémlelő nyíláson is valaki többször kinézett.

A felderítők érthetően közölték a helyiségben lévőkkel, hogy működjenek együtt, majd többször figyelmeztették a „bujkálót”, hogy „szakember” segítségével a lakásba be fognak jutni. A passzív magatartást tanusítók nem „engedelmeskedtek”, ezért a helyszínre lakatost kértek. A munkálat zajára azonnal egy nő nyitott ajtót, aki beengedte az intézkedőket.

A nyomozók a lakásban elfogták és megbilincselték a 37 éves győri férfit, aki ellen a Tatabányai Törvényszék és a Győri Rendőrkapitányság is körözést rendelt el.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.19. 07:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 646 6
NO2 18 17
NOx 23 11
O3 4 2
NO 4 -
Szélirány NY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!