Körözött személyeket fogtak el

A csornai és a győri rendőrök két férfit és egy fiatalkorú fiút állítottak elő az elmúlt 48 órában.

A Csornai Rendőrkapitányság beosztottjai 2014. november 4-én 14 órakor Farádon igazoltatták B. László helyi lakost. A férfi adatainak ellenőrzését követően az egyenruhások megállapították, hogy ellene a Győri Járásbíróság elfogatóparancsa alapján elrendelt körözés van érvényben vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt. A férfit a rendőrök elfogták és előállították a Csornai Rendőrkapitányságra.

A győri rendőrök 2014. november 6-án 14 órakor igazoltatták Zs. József helyi lakost a megyeszékhely belvárosában. Az 59 éves férfi ellen egy korábban elkövetett bűncselekmény miatt a Győri Járásbíróság bocsátott ki elfogatóparancsot. A férfit az egyenruhások elfogták és előállították a rendőrkapitányságra.

A járőrök 2014. november 6-án 14 óra 20 perckor az egyik győri parkban ellenőrizték azt a 17 éves fiatalembert, akinek körözését - eltűnése miatt - a Soproni Rendőrkapitányság rendelte el. A fiút igazoltatását követően a Győri Rendőrkapitányságra előállították.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.19. 07:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 646 6
NO2 18 17
NOx 23 11
O3 4 2
NO 4 -
Szélirány NY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!