Körözött személyeket fogtak el

A rendőrök két nőt és két férfit állítottak elő Győr-Moson-Sopron megyében az elmúlt 24 órában.

A mosonmagyaróvári vasútállomáson 2014. november 30-án 21 óra 50 perckor ellenőrizték a rendőrök H. Róbert 35 éves egri lakost és 35 éves női társát. A két igazoltatott nem tudta hitelt érdemlően igazolni személyazonosságát, ezért őket az egyenruhások előállították.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon a férfi adatainak visszaellenőrzését követően a rendőrök azt is megállapították, hogy a Budapest V. kerületi Rendőrkapitányság egy büntetőügyben elrendelte a körözését.

Soproni Rendőrkapitányság beosztottjai 2014. november 30-án 9 óra 5 perckor a helyi vasútállomáson O. Attilát, november 30-án 18 óra 30 perckor az egyik soproni mellékutcában T. Viktóriát ellenőrizték. Az igazoltatások alatt visszaellenőrzött adatok alapján a járőrök megállapították, hogy a 32 éves folyási férfi ellen a Soproni Rendőrkapitányság, a 38 éves soproni nő ellen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság által elrendelt körözés volt érvényben.

A férfit és a nőt a rendőrök előállították a Soproni Rendőrkapitányságra.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.19. 05:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 557 5
NO2 10 10
NOx 11 5
O3 29 16
NO 1 -
Szélirány D
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!