Körözöttek rendőrkézen

A győri egyenruhások állították elő a csellengőket.

A Győri Rendőrkapitányság beosztottjai 2014. november 15-én 8 óra 50 perckor Győrben, a Szauter utcában ellenőriztek egy 49 éves békéscsabai férfit. Az egyenruhások megállapították, hogy az igazoltatott ellen a Győri Törvényszék vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök a körözöttet megbilincselték és a rendőrkapitányságra előállították.

A járőrök 2014. november 15-én 20 órakor Győrben, a Munkás úton igazoltattak egy 16 éves csornai lányt. A rendőrök megállapították, hogy a lány eltűnéséről gyámja a Csornai Rendőrkapitányságon tett bejelentést. A rendőrök a lányt a rendőrkapitányságra előállították.

A győri egyenruhások 2014. november 17-én 2 óra 25 perckor Győrben az Ifjúság körúton igazoltatták azt a két fiatalkorú lányt, akik ellen a Pápai Rendőrkapitányság adott ki körözést. A 16 éves gici és a 17 éves lovászpatonai lakosok engedély nélkül távoztak tartózkodási helyeikről.

Az egyenruhások a lányokat a rendőrkapitányságra előállították, majd a győri Gyermekvédelmi Intézetbe szállították.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.19. 05:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 557 5
NO2 10 10
NOx 11 5
O3 29 16
NO 1 -
Szélirány D
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!