Körözöttek rendőrkézen

Az elmúlt 24 órában Győr-Moson-Sopron Megye területén négy körözött személyt fogtak el a rendőrök.

A győri járőrök 2018. január 14-én 10 óra 15 perckor a Győrben ellenőriztek egy 52 éves férfit. Az intézkedéskor megállapították, hogy a férfit Szlovákia körözi tartózkodási helyének megállapítása céljából.

A rendőrök Győrben 2018. január 14-én 20 óra 3 perckor intézkedés alá vontak egy 48 éves férfit és megállapították, hogy a Celldömölki Rendőrkapitányság körözését rendelte el, mivel a részére kiszabott helyszíni bírságot nem fizette be. Az egyenruhások K. Miklóst elfogták és előállították a Győri Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették.

A járőrök 2018. január 14-én 22 óra 45 perckor szintén Győrben ellenőriztek egy 36 éves férfit. Az intézkedéskor megállapították, hogy a férfi körözését a Győri Járásbíróság elrendelte. A rendőrök N. Pétert elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vették.

A Soproni Rendőrkapitányság gépkocsizó járőrei 2018. január 14-én 21 óra 30 perckor a Sopron belterületén igazoltattak egy 51 éves férfit, akinek a körözését a Nagyatádi Rendőrkapitányság és a Csurgói Járási Hivatal elrendelte. N. Vendelt az egyenruhások elfogták és a Soproni Rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vették.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!