Körözöttek rendőrkézen

Az elmúlt 24 órában Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén négy körözött személyt fogtak el a rendőrök.

A győri járőrök 2018. június 6-án 22 óra körül Győrben ellenőriztek egy helyi lakost. Az intézkedéskor megállapították, hogy a férfit a Győri Járásbíróság körözi. A rendőrök P. Gábort elfogták és előállították a Győri Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették.

A rendőrök Fertőszentmiklóson 13 óra körül ellenőriztek egy 23 éves férfit és megállapították, hogy a Soproni Rendőrkapitányság körözését rendelte el, mivel a részére kiszabott pénzbírságot nem fizette meg. Az egyenruhások a H. Ferencet elfogták és előállították a Soproni Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették.

A soproni járőrök 21 óra 25 perckor Sopronban igazoltattak egy 24 éves férfit, akinek a körözését a Kazincbarcikai Járásbíróság bűncselekmény elkövetése miatt, illetve az Edelényi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárásban kiszabott elzárás jogerős végrehajtása miatt rendelte el. D. Attilát a rendőrök a Soproni Rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették.

A soproni rendőrök 23 óra 10 perckor Sopronban igazoltattak egy 23 éves férfit, akinek a körözését a Soproni Rendőrkapitányság szabálysértési eljárásban kiszabott elzárás jogerős végrehajtása miatt rendelte el. Sz. Csabát az egyenruhások a Soproni Rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!