Körözöttek rendőrkézen

Az elmúlt 24 órában Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén négy körözött személyt fogtak el a rendőrök.

A győri járőrök 2018. június 6-án 22 óra körül Győrben ellenőriztek egy helyi lakost. Az intézkedéskor megállapították, hogy a férfit a Győri Járásbíróság körözi. A rendőrök P. Gábort elfogták és előállították a Győri Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették.

A rendőrök Fertőszentmiklóson 13 óra körül ellenőriztek egy 23 éves férfit és megállapították, hogy a Soproni Rendőrkapitányság körözését rendelte el, mivel a részére kiszabott pénzbírságot nem fizette meg. Az egyenruhások a H. Ferencet elfogták és előállították a Soproni Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették.

A soproni járőrök 21 óra 25 perckor Sopronban igazoltattak egy 24 éves férfit, akinek a körözését a Kazincbarcikai Járásbíróság bűncselekmény elkövetése miatt, illetve az Edelényi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárásban kiszabott elzárás jogerős végrehajtása miatt rendelte el. D. Attilát a rendőrök a Soproni Rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették.

A soproni rendőrök 23 óra 10 perckor Sopronban igazoltattak egy 23 éves férfit, akinek a körözését a Soproni Rendőrkapitányság szabálysértési eljárásban kiszabott elzárás jogerős végrehajtása miatt rendelte el. Sz. Csabát az egyenruhások a Soproni Rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.16. 01:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 600 6
NO2 10 10
NOx 11 5
O3 56 31
NO 1 -
Szélirány É
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!