Körözöttek rendőrkézen

Az elmúlt 24 órában Győr-Moson-Sopron megye területén két körözött személyt fogtak el a rendőrök. Egyiküknél kábítószergyanús anyagot is találtak.

A soproni járőrök 2018. július 4-én 16 óra 45 perckor a városban ellenőriztek egy 22 éves sumonyi lakost. Az intézkedéskor megállapították, hogy a férfit a Pécsi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja körözi. A rendőrök N. Krisztiánt a Soproni Rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették.

Szintén Sopronban - 2018. július 4-én 20 óra 40 perckor - az autóbusz végállomásán intézkedtek a rendőrök egy 17 éves fiatalkorú fiúval szemben. Az igazoltatáskor megállapították, hogy a fiút a Soproni Rendőrkapitányság egy büntetőügy kapcsán körözte, ezért őt elfogták. A ruházatának átvizsgálásakor a fiatalkorú zsebéből három darab alufóliába csomagolt kábítószergyanús növényi törmeléket tartalmazó anyag került elő, amit a rendőrök lefoglaltak. A fertőrákosi fiatalt előállították és a rendőrkapitányságon kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

1

 
 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!