Körözték őket

A Készenléti Rendőrség járőrei és a soproni rendőrök fogták el a körözött férfiakat.

A Készenléti Rendőrség járőrei 2015. január 11-én 1 óra 15 perckor a 14. számú főúton igazoltatták a szlovák állampolgárságú férfit. Az intézkedők megállapították, hogy a 30 éves férfi ellen európai elfogatóparancs van érvényben, az Esztergomi Járásbíróság csalás bűntett elkövetése miatt körözi. A szlovák férfit a rendőrök elfogták, a Győri Rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették. 

A járőrök 2015. január 12-én kora délután Sopronban igazoltattak két férfit, akikről az adatok ellenőrzésekor megállapították, hogy körözés alatt állnak.

A 37 éves helybeli férfi ellen a Győri Törvényszék Büntetésvégrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. Az egyenruhások a körözött férfit elfogták, a Soproni Rendőrkapitányságra előállították, majd a Sopronkőhidai Büntetésvégrehajtási Intézetbe vitték.

A 47 éves soproni férfit a Soproni Járásbírság által elrendelt körözés alapján az intézkedők elfogták és a Soproni Rendőrkapitányságra előállították.
 

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.22. 03:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 590 5
NO2 9 9
NOx 10 5
O3 65 36
NO 1 -
Szélirány K
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!