Körözték őket

A rendőrök az elmúlt 24 órában három körözött személyt fogtak el Győr-Moson-Sopron megyében.

A soproni rendőrök 2018. július 9-én 11 órakor egy 55 éves veszprémi  lakost igazoltattak a 84-es számú főúton, a határátlépési pontnál. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a Veszprémi Törvényszék BV Csoportja a férfi körözését rendelte el, mivel a letöltendő szabadságvesztését nem kezdte meg. Az 55 éves férfit a rendőrök elfogták és a Sopronkőhidai Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.  

Ugyanezen a napon és időben a soproni rendőrök a határátlépési pontnál egy 49 éves veszprémi nőt is igazoltattak. Az asszonyról megállapították, hogy a Veszprémi Rendőrkapitányság a körözését rendelte el, ezért őt elfogták és a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába vitték.

A győri rendőrök 2018. július 9-én 20 óra 39 perckor – lakossági bejelentés alapján – egy 21 éves fiatal nővel szemben intézkedtek, akit egy üzlet eladói bolti lopáson tetten értek. Az adattárakban történt ellenőrzés során a járőrök megállapították, hogy a nőt a Pesti Központi Kerületi Bíróság elfogatóparancs alapján körözi, ezért őt elfogták és a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába vitték.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!