Körözték őket

A Győri Rendőrkapitányság járőrei az elmúlt 24 órában öt körözés hatálya alatt álló személlyel szemben intézkedtek.

A rendőrök Győrben 2018. szeptember 27-én 11 óra 10 perckor igazoltattak két férfit. Az ellenőrzés során megállapították, hogy egy folyamatban lévő büntetőügy kapcsán mindkettőjüket körözi a Győri Rendőrkapitányság, ezért elfogták és gyanúsítottként történő kihallgatásuk miatt előállították őket.

Ugyanezen a napon 15 óra 5 perckor a járőrök a Kodály Zoltán úton is igazoltattak két férfit. Az adattárakban történt ellenőrzésük során megállapították, hogy mindkettőjük körözés hatálya alatt áll, ezért elfogták és elszámoltatásuk miatt a Győri Rendőrkapitányságra előállították őket.

Győrben, a Béke utca és Újító utca kereszteződésében akartak a rendőrök igazoltatni 2018. szeptember 28-án 0 óra 35 perckor egy helybéli férfit, aki azonban a jogszerű rendőri intézkedésnek ellenállt és elfutott a helyszínről. A járőrök követték őt, majd a Haladás utcában utolérték és ellenőrizték a menekülőt. Az adattárakból történt lekérdezés eredményeként megállapították, hogy a férfi ellen a Győri Törvényszék BV. Csoportja elfogatóparancsot adott ki, ezért őt elfogták és a Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!