Körözték őket

Az egyenruhások négy körözöttet fogtak el az elmúlt 24 órában Győr-Moson-Sopron megye területén.

Közlekedésrendészeti ellenőrzés során intézkedtek a járőrök Győr belterületén, 2019. augusztus 8-án 7 óra 20 perckor egy Volkswagen típusú személyautó sofőrjével szemben, akinél igazoltatásakor személyazonosító okmány nem volt, adatait szóban adta meg a járőröknek. A nyilvántartó rendszerben történő ellenőrzéskor azonban lebukott, mivel a testvére nevével és születési idejével próbálta magát igazolni. A rendőri felszólítást követően, valós adatainak elmondásakor derült ki , hogy őt a Győri Törvényszék a járművezetéstől eltiltotta. A 43 éves helyi lakost elfogták, és a rendőrkapitányságra előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették.

A Győri Rendőrkapitányság körözte azt a töltéstavai férfit, akit a járőrök 13 óra 30 perckor igazoltattak lakcímén, majd elfogását követően előállítottak a helyi rendőrkapitányságra.

A rendőrök 14 órakor az M1-es autópálya 127. kilométerszelvényénél igazoltattak egy, a szalagkorlát mellett gyalogló fiatalt, aki Hegyeshalom irányába haladt. Az intézkedők megállapították, hogy a fiút a Pápai Rendőrkapitányság eltűnés miatt körözi, ezért őt előállították a Győri Rendőrkapitányságra.

A csornai járőrök fogták el, és állították elő 18 óra 30 perckor, egy kenyeri munkásszállóról azt a 47 éves férfit, aki ellen a Csornai Rendőrkapitányság elfogató parancsot adott ki.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!