Kővel dobott meg egy mozdonyt

Vádemelési javaslattal zárult egy fiatalkorú ügye, aki a kónyi vasútállomáson követ dobott az áthaladó vonat mozdonyának.

A Csornai Rendőrkapitányság vasúti, légi vagy vízi közlekedés veszélyeztetése és rongálás bűntett, megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 17 éves fiatal ügyében.

A rendőrségre 2016. augusztus 12-én 21 óra 40 perckor érkezett bejelentés arról, hogy ismeretlen tettes a kónyi vasútállomáson a Csorna felé haladó vasúti jármű mozdonyának szélvédőjét kővel megdobta. A mozdony szélvédőüvege a kő becsapódásakor betörött, melynek következtében a vasúti jármű vezetője könnyű sérüléseket szenvedett.

A járőrök rövid idő alatt a helyszínre érkeztek ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, majd 22 óra 5 perckor a helyi sportpályán igazoltattak egy fiatalt, aki összefüggésbe hozható volt a bűncselekménnyel. Az intézkedők a fiút elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A bűncselekmény elkövetését elismerte.

A Csornai Rendőrkapitányság az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.21. 23:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 419 4
NO2 15 14
NOx 15 7
O3 74 41
NO 1 -
Szélirány ÉK
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!