Közbiztonsági Egyeztető Fórum Győrben

A Győri Rendőrkapitányságon tartották meg a Győri Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot 2014. november 19-én.

A fórumra meghívott vendégeket a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Csizmadia Gábor rendőr dandártábornok és a Győri Rendőrkapitányság vezetője, Horváth Csaba rendőr ezredes köszöntötte.

A rendezvényen az önkormányzatok és részönkormányzatok, a térségben működő polgárőr egyesületek és a Katasztrófavédelmi Igazgatóság képviselői vettek részt. Az egyeztető fórumon a rendőri vezetők először tájékoztatást adtak Győr gazdasági, földrajzi sajátosságai által meghatározott közbiztonsági helyzetről. Kitértek a térségre jellemző leggyakoribb bűncselekmények felderítésére és számszerű csökkentésére tett intézkedésekre, az önkormányzatokkal kialakított együttműködés pozitív eredményeire. Kiemelték a kábítószer-fogyasztás megelőzésének, a növekvő migráció kezelésének, a közlekedési balesetek csökkentésének céljából végrehajtott országos és megyei akciók fontosságát, felvázolták a jövőben kitűzött célokat. A fórum fő témájaként az önkormányzatok és a körzeti megbízottak együttműködésének szükségességét hangsúlyozták.

A meghívott vendégek kérdéseket tettek fel a főkapitánynak és a rendőrkapitánynak az általuk képviselt településeken élők biztonságérzetét befolyásoló problémákkal kapcsolatban, majd felszólalásaikban a partnerséget erősítő optimális lehetőségekre tettek javaslatot.

A közbiztonsági egyeztető fórum a jövőben is lehetőséget biztosít a közbiztonságot erősítő közös munkára a rendőrség és a települések önkormányzatai, intézményei és civil szervezetei közt.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.19. 07:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 646 6
NO2 18 17
NOx 23 11
O3 4 2
NO 4 -
Szélirány NY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!