Közlekedési baleset szemtanúit keressük

A Győri Rendőrkapitányság közúti baleset okozása miatt eljárást folytat egy 56 éves győri férfi ellen, aki 2015. június 30-án 6 óra 10 perckor az általa vezetett Chevrolet típusú személygépkocsival közlekedett Győrben, a Mónus Illés úton a Nagy Imre út irányába.

Közlekedésekor a Zrínyi út kereszteződéséhez közeledve a kijelölt gyalogátkelőhely előtt megállt, mivel az úttest jobb széléről áthaladni szándékozó gyalogos nőt észrevette. 

A gyalogos jobbról elhaladt előtte, majd ezt követően a tőle elvárt kellő figyelem és körültekintés elmulasztásával indult és a gyalogátkelőhelyen a tőle balról a forgalmi irányokat elválasztó járdaszigetről lelépő 64 éves győri asszonyt járművel fellökte.
A baleset okozója és a korábban a gyalogátkelőhelyen áthaladó nő a részest felsegítették, aki a mentőszolgálat helyszínre irányítását elutasította.

A balesetet követően a baleset részes erősödő lábfájása miatt a PAMOK SBO Traumatológiai állomásán ellátásra jelentkezett, ahonnan súlyos sérüléséről a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányító Központját értesítették.

A balesettel kapcsolatosan azoknak a szemtanúknak a jelentkezését várjuk, akik a baleset bekövetkezéséről információt tudnak adni, valamint keressük azt a fiatal szőke hajú nőt, aki a balesetet megelőzően a jármű előtt elhaladt, majd felsegítette a baleset részesét.
A jelentkezéseket személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán vagy a 0696/520-092, vagy 520-094-es telefonszámon várjuk.

1. fotó 2. fotó
3. fotó 4. fotó

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!