Közlekedési balesetek

Szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség

2018. október 7-én 3 órakor ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú, színű és típusú járművel közlekedett Börcs belterületén, a Petőfi Sándor út felől a Jókai út irányába. Haladása során eddig tisztázatlan okok és körülmények között feltehetően nem az út vonalvezetésének megfelelően közlekedett és nekiütközött egy ingatlan kerítésének. Az ismeretlen járművezető adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről.

 

Ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú gépkocsival 2018. október 14-én 14 óra és október 15-én 7 óra között Győrben, az Ikva úton feltehetően hátramenetet végzett és nekiütközött az ott álló autó bal oldalának, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

 

Győrben, a Vezér utcában a Körkemence utca felől a Szabolcska út irányába közlekedett ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen hatósági jelzésű járművel 2018. október 18-án 18 óra és október 19-én 9 óra 30 perc között. Haladása során a jobb oldali útpadkára felhajtott és nekiütközött egy ott parkoló Suzuki típusú személygépkocsi jobb elejének, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül távozott.

 

Ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú gépkocsival 2018. október 23-án 18 óra 53 perc körül a 82-es számú főúton Győr felől Győrszemere irányába közlekedett. Haladása során eddig tisztázatlan okok és körülmények között áttért a menetiránya szerint bal oldali forgalmi sávba és visszapillantó-tükrével nekiütközött a vele szemben érkező autó visszapillantó-tükrének, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

 

Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

 

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!