Közlekedési balesetek - felhívások

Közlekedési balesetek szemtanúinak jelentkezését várja a rendőrség

2019. február 20-án 20 óra 20 perc és február 21-én 8 óra 15 perc között ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú, típusú és feltehetően fehér színű járművel közlekedett Győr belterületén, a Víztükör utcában. Haladásakor a parkolóhelyre történő beállása során feltehetően hátramenetet végzett és nekiütközött egy ott szabályosan leparkolt autónak, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen rendszámú járművel, 2019. február 23-án 8 óra és 14 óra között Pannonhalmán, a Kossuth utcában közlekedett. Haladása során egy leparkolt személygépkocsi hátsó részének ütközött, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Győrben, a Katód utcában közlekedett 2019. február 24-én 2 óra 20 perc körül egy ismeretlen rendszámú autó ismeretlen sofőrje, aki a járdára felhajtva egy tűzcsapnak ütközött. Az ismeretlen jármű vezetője a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül távozott.

Ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú és színű személygépjárművel 2019. február 24-én 18 óra és 19 óra között Győrben, a Bartók Béla úton közlekedett, ahol nekiütközött egy leparkolt gépkocsi bal oldali tükrének. Az ismeretlen sofőr a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!