Közlekedési balesetek - tanúk jelentkezését várják

Tanúk jelentkezését várja a rendőrség

2022. december 8-án 14 óra és 16 óra között Győrben, a Budai úti Árkád beváráslóközpont 1. emeleti parkolójában ismeretlen személy közlekedett gépjárműjével. Haladása során feltehetően nem tartott megfelelő oldaltávolságot, amikor az úttestre merőlegesen várakozó Skoda Octavia személygépkocsi bal hátsó részének nekiütközött. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátrahagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

 

2022. december 9-én 17 óra 26 perckor 83129-es számú úton, a 2. kilométerszelvényben, Győrújbarát felöl Győr irányába ismeretlen személy közlekedett a gépjárműjével. Haladása során feltehetően figyelmetlenség miatt nem tartotta meg jobbra tartási kötelezettségét, és nekiütközött a vele szemből érkező Lada személygépkocsi bal oldali visszapillantó tükrének. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátrahagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

 

2022. december 13-án 22 óra 15 perc és 2022. december 14-én 10 óra között Győrben, a Répce utca 50. szám előtt ismeretlen személy közlekedett gépjárműjével. Haladása során feltehetően hátramenet közben nem tartott megfelelő oldaltávolságot, amikor az út mellett várakozó Audi 8E személygépkocsi bal hátsó oldalának nekiütközött. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátrahagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

 

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 96/520-092 illetve a 96/520-094-es telefonszámon.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!