„Közlekedik a család” vetélkedő Győrben

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága Győrben rendezi meg a „Közlekedik a Család” elnevezésű közlekedésbiztonsági vetélkedősorozat megyei elődöntőjét.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága által meghirdetett családi vetélkedősorozat célja, hogy felhívja a közlekedők széles rétegeinek a figyelmét a biztonságos, balesetmentes közlekedésre, a szülői példamutató magatartás fontosságára. A család, a közösség nevelő erejére való figyelemfelhívás. A versenyre minden olyan 2 felnőttből és minimum 1 fő 6-17 év közötti gyermekből álló család jelentkezését várjuk, ahol a szülők valamelyike érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel rendelkezik és az egyik gyermek tud kerékpározni.

A vetélkedő Győr-Moson-Sopron megyei döntőjére 2015. május 16-án (szombaton) 9 órától 14 óráig Győrben, a Porsche Inter Autó Hungária Kft. Skoda telephelyén (Győr, Mécs László utca 3.) kerül sor.

A megyei versenyen való részvételhez az www.kozlekedikacsalad.hu oldalon várjuk a versenyezni szándékozó családok regisztrációját.

A megyei döntőn győztes csapat elnyeri a jogot arra, hogy képviselje Győr-Moson-Sopron megyét a 2015. június 21-én a Hungaroringen megrendezésre kerülő országos döntőn.  Az értékes nyeremények mellett, az országos vetélkedő fődíja egy Skoda Fabia Combi személygépkocsi.

(A versennyel kapcsolatos további információk a www.kozlekedikacsalad.hu oldalon szerezhető be.)

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.19. 05:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 557 5
NO2 10 10
NOx 11 5
O3 29 16
NO 1 -
Szélirány D
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!