Közlemény a kijárási korlátozással kapcsolatban alkalmazandó kivételes szabályokról

KozlemenyMagyarország Kormánya a veszélyhelyzetre való tekintettel elrendelt kijárási korlátozás hatályát visszavonásig meghosszabbította.


Az önkormányzat az 5/2020. (IV. 10.) rendeletével 2020. április 10-e 10:00 órától 2020. április 13-a 24:00 óráig terjedő időtartamra az alábbi intézkedést vezeti be:

A Duna folyam Gönyű község közigazgatási területén lévő partszakaszán, valamint a közvetlenül kapcsolódó közterületeken, továbbá a közforgalom számára nyitva álló magánterületeken tartózkodni tilos.

A tilalom nem vonatkozik arra a személyre, aki Gönyű község közigazgatási területén életvitelszerűen lakik, és ezt a személyi azonosítót és lakcímet igazoló hatósági igazolványával igazolja.

A szabályok megtartásának ellenőrzésére a rendőrség, a polgármester, a jegyző, a polgármesteri hivatal köztisztviselője, valamint a Gönyűi Polgárőr Egyesület szolgálatot teljesítő tagja jogosult.

A tilalom megsértése szabálysértésnek minősül, elkövetője ötezer forinttól ötszázezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.


Gönyű, 2020. április 10.

Major Gábor
polgármester

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!