Közlemény - közmeghallgatás

K Ö Z L E M É N Y

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Győr-Moson-Sopron Megye villamosenergia ellátás biztonságának növelése, valamint a határkeresztező villamosenergia kapacitásnövelés céljából a MAVIR Zrt. (1031 Budapest, Anikó u. 4.) kérelmére kétrendszerű 400  kV-os  Gönyű-Gabcikovo/Velky Dur távvezeték létesítése érdekében környezeti hatásvizsgálati eljárás indult.

A győri nyomvonalfolyosó és a Győr 400/220/120 kV-os alállomás elhelyezkedésének adottságai miatt a nemzetközi és hazai hálózati kapcsolatok csomópontjában fekvő győri alállomás bővítése nem lehetséges, ezért a térségben új helyszínt kellett kijelölni a határkeresztező teljesítmény fogadására. A MAVIR Zrt. így a Gönyű 400 kV-os kapcsolóállomást jelölte ki a határkeresztező távvezeték hazai végpontjaként. A közvetlen hatásterület vélelmezett határai: Gönyű 098/2, 1155/1, 1155/5 hrsz-ú ingatlanok.

A környezetvédelmi hatáskörében eljáró Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Győri Járási Hivatala (a továbbiakban: Hatóság)  fenti  ügyben 

közmeghallgatást tart

2017. július 5. napján (szerdán) 10.00 órakor
Gönyű Község Faluházában (9071 Gönyű, Kossuth L. u. 71.)

A nyilvános tárgyalás alkalmával a tevékenység környezeti hatásaival kapcsolatos észrevételek megtételére van lehetőség.

Az érintettek az eljárás során a kérelembe és mellékleteibe a Hatóságnál az ügyfélszolgálati irodában, ügyfélfogadási időben, valamint a működés helye szerinti Gönyű község jegyzőjénél tekinthetnek be, továbbá a kérelem elektronikus elérhetősége:
http://edktvf.zoldhatosag.hu/kozerdeku/2017/melleklet/6380-1.zip

Gönyű, 2017. június 9.

dr. Kállai Erik
jegyző

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!