Közös ellenőrzés Sopronban

A Soproni Rendőrkapitányság és a helyi polgárőr egyesület közös közlekedésrendészeti ellenőrzést tartott 2017. április 8-a és 10-e között Sopronban.

Az egyenruhások és a polgárőrök ellenőrzésének célja a közlekedésbiztonság javítása, fenntartása, az ittas vezetők kiszűrése, valamint a közterületen elkövetett bűncselekmények és szabálysértések megelőzése volt.

 Az ellenőrzések több helyszínen történtek, amely során 75 esetben végeztek ittasság ellenőrzést, ebből két alkalommal mutatott pozitív értéket az alkoholteszter. A két sofőrrel szemben büntető feljelentést tettek a rendőrök. A járművezetők ittasság ellenőrzésén túl a járőrök ellenőrizték az okmányok meglétét, azok érvényességének idejét is. A közlekedési szabályok megsértése miatt hét esetben helyszíni bírságot szabtak ki, többek között iratok, forgalmi engedély, vezetői engedély hiányossága, lejárata miatt.

A közös akció során a rendőrök és polgárőrök két rendezvény biztosításába is besegítettek, valamint egy anyagi káros és egy személyi sérüléses baleset helyszínén irányították a forgalmat.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.21. 23:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 419 4
NO2 15 14
NOx 15 7
O3 74 41
NO 1 -
Szélirány ÉK
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!