Új, energiatakarékos LED lámpatestek, javuló közvilágítás

Folyamatban van a közvilágítás korszerűsítése településünkön, az egyeztetések nagy része befejeződött, a szerelési munkák a napokban kezdődtek el a Kossuth Lajos utca nyugati részén.

Új LED-es lámpatestA tervek szerint első körben a Kossuth Lajos és az Irányi Dániel utcákban kerülnek lecserélésre a régi fényforrások, amelyeket új, 26W-os LED-es lámpatestek váltanak fel. Nemcsak a meglévő lámpák helyére, hanem a lámpa nélküli oszlopokra is kerülnek új fényforrások, így egységesen bevilágított területre és a közlekedés biztonságának javulására számíthatunk. 

A régi, lecserélt lámpatestek - tisztítást és ellenőrzést követően - a település többi utcájában, a jelenleg lámpa nélküli villanyoszlopokra kerülnek majd fel, így minden utcában javulni fog a közvilágítás minősége. A munkálatok során 121 db új lámpatest felszerelése és kb. 96 db lámpa áthelyezése történik majd meg Gönyű területén. 

A korszerűsítés folytatásaként az elkövetkező két év során minden utcában LED-fényforrásokkal váltjuk majd ki a régi lámpákat, a dr. Kollárszy Miklós utca teljes hosszában pedig új közvilágítási hálózatot építünk ki - ennek tervei várhatóan október elejére elkészülnek. 

Lámpák áthelyezéseA fejlesztés eredményeként településünkön jelentősen javulnak az esti/éjszakai közlekedés feltételei, a nagyobb mértékben bevilágított területek a közbiztonság szempontjából is előnyös hatásúak. Az új lámpatestek hosszú élettartama és magas hatásfoka miatt a közvilágítási hálózat a régi rendszernél várhatóan magasabb megbízhatósággal, gazdaságosan üzemeltethető.

(További fényképek a munkálatokról a galériában találhatók.)

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!